|
|
|
|
| gorzowianin1 | |
Jakiego redaktora G24 newsy czytacie najchętniej? Mój głos zdecydowanie na Kamila Siałkowskiego! Tak trzymaj chłopie! :) |
| edward-edy1 | |
Z tego pytania pewnie ucieszyłby się Ziooom 21 którego dawno tu już nie widziałem. A szkoda...Miałby coś tu do powiedzenia! "Żaden człowiek nie jest samoistną wyspą; każdy stanowi ułamek kontynentu, części lądu..." [John Donne] |
| damlaz | |
zdecydowanie Siałkowski. .....CIAGLE PAda... |
| ¤ www | |
| edward-edy1 | |
Zgadzam się z Damlazem. KAMIL SIAŁKOWSKI. "Żaden człowiek nie jest samoistną wyspą; każdy stanowi ułamek kontynentu, części lądu..." [John Donne] |
| co zlego to nie ja... | |
A ja powiem ze p.Chwilka - w kiepskie dni nic mi tak nie poprawia humoru jak jego "artykuly". |
| aniatek1982 | |
a ja jestem strasznie uczuciowa i nie wyjawię swojego ulubieńca by innym nie było przykro...hihihihi ;o))) ale powiem, że większość newsów zamieszczanych w tym portalu odpowiada mi jak najbardziej :o) |
| Ola | |
A cóż to się stało, że fotografia Pana Chwiłki zniknęła u dołu strony?:-) |
| co zlego to nie ja... | |
ojoj moze nadszedl czas na zmiane pracy? ;) |
| aniatek1982 | |
...życie....jedne znikają..inne się pojawiają ... :D |
| edward-edy1 | |
Widzę po nowych twarzach,że średnia wieku naszych redaktorów za sprawą nowej pani fotoreporter Igi poleciała lotem błyskawicy w dół... "Żaden człowiek nie jest samoistną wyspą; każdy stanowi ułamek kontynentu, części lądu..." [John Donne] |