przejdź do treści strony kontakt
strona główna 501 936 975 menu wyszukiwarka

więcej

więcej

26 maja Cafe Raj: kawa i nie tylko kawa dla mam

Z MIASTA

red.
2023-05-25 14:58
3770

Kawa gratis dla mam, dziecięce menu i plac zabaw – jutro od 8.00 do 19.00 wyjątkowy dzień, Dzień Matki w Cafe Raj. 

Prowadzący Cafe Raj Bistro przy Górczyńskiej 17 zapraszają do siebie na piknik dla mam z dziećmi – okazja szczególna: Dzień Matki.   

W menu potrawy przygotowane z myślą o dzieciach: smoothie mleczno-owocowe, pieczone frytki, nuggetsy, pizza, lody, napoje, wrapy, ciasta itd. Ponadto do dyspozycji najmłodszych plac zabaw – dzieci będą miały mnóstwo miejsca do biegania, skakania i wspólnej zabawy

Darmowa kawa dla wszystkich mam! 
Wystarczy zrobić zdjęcie w CafeRaj i opublikować je na swoich profilach w mediach społecznościowych z hasztagiem: #CafeRajDlaMam. W zamian Cafe Raj poda gorący napój, który sprawi, że poczujecie się jeszcze bardziej wyjątkowo.

26 maja (piątek), g. 8.00-19.00
CafeRaj, Górczyńska 17

Komentarze:

W celu zapewnienia poprawnego działania, a także w celach statystycznych i na potrzeby wtyczek portali społecznościowych, serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na przechowywanie cookies na Twoim komputerze. Zasady dotyczące obsługi cookies można w dowolnej chwili zmienić w ustawieniach przeglądarki.
Zrozumiałem, nie pokazuj ponownie tego okna.
x